top of page

Relatiegeschenken

Opzoek naar een presentje, relatiegeschenk of attentie? Dat kan ook met kamerplanten! In samenwerking met lokale kwekers hebben wij al verschillende projecten afgerond. Samen met u gaan we opzoek naar de geschikte kamerplant. 

Relatiegeschenk fit20

In samenwerking met fit20 Rijswijk, Voorburg, Wassenaar en Voorschoten hebben wij alle (650) leden mogen voorzien van een kamerplant. Als dank dat de leden na een onzekere tijd nog steeds lid zijn gebleven. Wij hebben gekozen voor de Epiphyllum ook wel zaagcactus genoemd. Deze is makkelijk te verzorgen met eens in de twee weken een beetje water en kan overal in huis staan. Nog steeds ontvangen zij leuke waarderende reacties over de kamerplanten in de studio.

IMG-0869.JPG

Relatiegeschenk Rijswijk Wonen

Rijswijk Wonen was opzoek naar een kleine plant voor de ouderen in de flats. Zij wisten niet zo goed hoe dit aan te pakken. Via  een Facebook oproep kwam de vraag naar een leuke plant bij ons terecht. Wij hebben gekozen voor een Cyclaam, deze plant is erg geliefd door de mooie bloemen en de verschillende kleuren. Qua verzorging heeft hij wat meer aandacht nodig. Water geef je via een schotel zodat de grond wordt volgezogen met water. Dit zorgt er ook voor dat de bloemen niet nat worden. Als dat allemaal lukt krijg je er een hele mooie kleurrijke plant voor terug!

cyclaam.jpg

Ben je opzoek naar een presentje, relatiegeschenk of attentie in grotere aantallen?

Wij leveren verschillende soorten planten in grotere aantallen. Neem gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Knutselkast.jpg
bottom of page