top of page

Pakket informatie

De pakketten zijn persoonlijk door ons samengesteld. Wij streven ernaar om kamerplaten van top kwaliteit te leveren. Helaas kunnen wij hier geen garantie op geven omdat de levensduur afhangt van de verzorging van de plant door de klant. De planten worden verzameld bij verschillende kwekers waardoor de levertijd kan variëren, die is afhankelijk van het aanbod en de mogelijkheid tot snelle levering van de lokale (Westlandse) kwekers.

Op het moment dat de plant niet voldoet aan de verwachtte kwaliteit kunt u de plant retourneren naar het contactadres, te vinden op het contactformulier. Het retourneren is voor eigen rekening. Elk pakket geeft een sfeerimpressie van het aantal planten en de grootte hiervan. De kamerplanten zijn seizoensgebonden, waardoor het aanbod varieert. Let op, de pakketen zijn exclusief advies aan huis. 

Levering

Zodra u een pakket heeft aangekocht kunnen wij binnen 1 week het pakket afleveren. De samenstellingen van de pakketten zijn wisselend vanwege het aanbod bij de kwekers. Het door u uitgekozen pakket wordt door ons aan huis bezorgt. De bezorgkosten buiten het Westland zijn €7,95. Wij maken met u een afspraak over de dag en tijd van levering. Uiteraard is het ook mogelijk om de pakketten bij ons op te halen. Het ophalen van de pakketten is alleen mogelijk op afspraak. 

Retournering

Op het moment dat de plant niet voldoet aan de verwachtte kwaliteit kunt u hierover contact met ons opnemen. Retourneren kan tot 14 dagen na leveren. De plant moet u retourneren naar het contactadres, te vinden op het contactformulier. Het retourneren is voor eigen rekening. Na ontvangst van de geretourneerde plant(en) zullen wij de nieuwe plant bij u afleveren. Voor het afleveren van de nieuwe plant zullen wij weer een afspraak met u maken.

2021_07_03_Stan_botanicus (9 of 12)klein.jpg
bottom of page