top of page

Op deze pagina kunt u uw aanvraag voor uw gekozen pakket invullen. 

Pakket Sfeervol

Wij geven advies over waar u welke kamerplanten(en) het beste kan neerzetten, hoe u deze moet verzorgen. Hier maken wij een plattegrond en handleiding voor. Aan de hand van ons advies kunt u zelfstandig het interieusbeplantingsplan uitvoeren.

Pakket De Botanicus

Wij geven advies over waar u welke kamerplanten(en) het beste kan neerzetten, hoe u deze moet verzorgen. Hier maken wij een plattegrond en handleiding voor. Daarna speken we een datum af voor het afleveren van de gekozen kamerplaten(en) Vervolgens gaan wij langs de lokale kwekers om de gekozen kamerplant(en) voor u in te kopen. Op de afgesproken datum leveren wij de kamerplant(en). U kunt zelfstandig de kamerplant(en) verpotten. 

Pakket Sfeervol

Pakket The Green Dream bestaat uit een kennismakingsgesprek waarbij wij samen met u een interieursbeplantingsplan maken. Wij geven advies over waar u welke kamerplanten(en) het beste kan neerzetten, hoe u deze moet verzorgen. Hier maken wij een plattegrond en handleiding voor. Wij leveren ook nieuwe potten als daar behoefte naar is. Daarna speken we een datum af voor het afleveren van de gekozen kamerplaten(en) Vervolgens gaan wij langs de lokale kwekers om de gekozen kamerplant(en) voor u in te kopen. Op de afgesproken datum leveren wij de kamerplant(en). Wij verpotten de kamerplant(en) in de eventuele nieuwe en ouden potten en zetten deze op de juiste plek.

2021_07_03_Stan_botanicus (9 of 12)klein.jpg

Aanvraag formulier

Dank voor uw bericht!

bottom of page