top of page

Interieuradvies kamerbeplanting aan huis in Poeldijk

Updated: Dec 6, 2022


Onze eerste cadeaubon is verzilverd!


In september zijn wij in Poeldijk geweest voor interieuradvies voor kamerbeplanting. De vraag was voornamelijk grote en volle planten. Nadat we ons vragenformulier hadden doorgelopen zijn we langs verschillende plaatsen in het huis gelopen. De klanten waren opzoek naar grote groene planten die makkelijk te onderhouden zijn.


De plant op foto 1 is een Calathea oppi. Deze plant houdt er niet van om in direct zonlicht te staan. Daarnaast heeft hij aan de onderkant van het blad een mooie paarse kleur waardoor hij naast groen ook kleur in de kamer brengt.


De plant op foto 2 is een Strelitzia. Een Strelitzia heeft heel veel direct zonlicht nodig. Op de foto zie je dat de gordijnen dicht zijn. Dat is geen probleem als ze vroeg in de ochtend maar weer open gaan zodat de plant veel licht kan ontvangen. De bloemen die erin zitten bloeien ongeveer 3 tot 6 maanden. Daarna kan het 1 tot 2 jaar duren voordat hij weer nieuwe bloemen maakt.


De plant op foto 3 is een Schefflera. Met zijn gevlochten stam en een mooie groene pruik is het een echte eye catcher. We hebben ervoor gekozen om hem in een hoge pot te zetten zodat hij in een hoek bij de eetkamer kan. Op deze manier kan iedereen nog 'gewoon' aan tafel zitten zonder dat er blaadjes in je nek kriebelen.
5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page